Politik, ktorý tvrdí, že pred zákonom je každý rovný, je nehanebný luhár - výpredaj demokracie

16.06.2015 11:19

21. storočie možno z pohľadu politiky a histórie charakterizovať ako narastajúci výpredaj demokracie. Takzvané demokratické vlády a ich justícia nám každodenne nehanebne dokazujú, že pred zákonom nie sú všetci občania rovní. Princípy demokracie sú dnes už totálne nabúrané  a kto pozná históriu, ten vie, že starorímska republika, či starogrécke Atény v období Periklesa boli neporovnateľne demokratickejšie ako štáty EÚ a o USA už ani nehovoriac.

Štáty ako USA, Anglicko, Ukrajina a mnohé ďalšie zavádzajú čoraz viac opatrení a zákonov, ktoré sú antidemokratické: absolútna kontrola jednotlivca a zostrovanie početných zákonov, ktoré obmedzujú osobnú slobodu občanov (samozrejme, že nie tých privilegovaných). V rámci týchto nedemokratických zákonov sú radoví občania absolútnymi "vydedencami", predovšetkým ak ide o takzvané globálne dôležité informácie. O všetkom dôležitom rozhodujú len určité vyvolené zoskupenia a organizácie a miliardy ľudí na tomto svete sú len manipulované a ovládané metódami, ktoré nemajú nič spoločné s demokraciou a ktoré sú presne také - a dokonca ešte oveľa perfídnejšie - ako ich používali v stredoveku králi a cirkev.

Jedným z takýchto zoskupení je aj takzvaná Bilderberg-"organizácia", ktorá sa v týchto dňoch zišla v Rakúsku, aby tam dokonale strážená políciou spriadala svoje siete, ktoré budú ovplyvňovat a determinovať budúce roky. Známy Interalpen Hotel Tyrol bol preto prebudovaný na nedobytnú "pevnosť vo vrchoch". Všetko dôležité, o čom títo vyvolenci rokujú a čo z toho vyvodia, musí byť dobre utajené.

Bilderberg 2015 je ešte vyššou mierou, ako bol Bilderberg 2014 v Kodani, vyznaním "lásky" koncernom a podporou ich nekalých metód.

Bilderberg-zoskupenie reprezentuje mocenské a ekonomické elity Západu a v mnohom pripomína slobodomurárstvo a scientológiu.

V rakúskom hoteli sa zišlo 140 členov tohto zoskupenia z 22 štátov už na svojej 63. konferencii . Čo všetko stojí na agende rokovania možno len tušiť. Oficiálne bolo oznámené, že sa bude hovoriť o umelej inteligencii (čo nám od nej  už v neďalekej budúcnosti bude hroziť, je v porovnaní s atomárnym nebezpečím, asi v takom pomere ako medzi Mont Everestom a najvyšším "vrchom" Holandska), o chemických zbraniach, o cyber-vojnách budúcnosti, terorizme, aktuálnych problémoch ekonomiky, vojenkých stratégiách.

Utajene pred širokou verejnosťou režíruje internacionálna bilderberská elitárna skupina, zložená z politikov, bankárov, koncern-manažerov, lobbistov, vedcov a ekonómov rozdeľovanie pokladov a bohatstiev planéty pre svojich utajených pánov a pre seba. Globálne novodobé feudálne panstvo sa etabluje nepozorovane a čoraz silnejšie.  Títo darebáci chcú zvyšok ľudstva moderným spôsobom zotročiť a majú silnych spojencov a či sluhov ako napríklad NSA a BND.