Pripravuje Merkel na rozlúčku 2. utečeneckú vlnu? Bol pád Afganistanu preto dohodnutý?

18.08.2021 23:10

Až dosiaľ nebola Merkel volaná na zodpovednosť za to všetko, čím sa svojou absurdnou a cynicky svojvoľnou utečeneckou politikou previnila voči svojmu národu. Už tu bol raz jeden diktátor, ktorý Nemcom sľuboval skvelú budúcnosť, keď zničia Židov a porazia Rusko, napokon však zničili sami seba a dodnes za to pykajú.

Teraz Nemcov zneužila svojou Willkommenskultur ich demokratická kancelárka, s utajovanou úspešnou komunistickou minulosťou, keď im sľubovala ružovú budúcnosť, ktorú im zabepečia inteligentní, usilovní a vzdelaní migranti, keď im spočiatku budú zadarmo trpezlivo pomáhať.

Nič z toho sa nestalo realitou a Nemci naďalej trpia a platia migrantom všetko z vlastného vrecka, pričom znášajú ich kriminalitu, ich násilie a znásilňovanie nemeckých žien a sú čoraz viac ovplyvňovaní ich (ne)kutúrou a ich archaickým islamom.

Merkel pri početných zločinoch migrantov voči Nemcom reagovala vždy len opovržlivým mlčaním. Výzvy AfD - a dokonca aj zo strany viacerých konzervatívnych CDU politikov - k zmene svojej utečeneckej politiky jednoducho ignorovala.

Teraz končiaca kancelárka dostala zásluhou a či pričinením USA ďalšiu možnosť, aby iniciovala rozbehnutie druhej utečeneckej vlny do EÚ, a to podstatne mohutnejšej ako bola prvá v roku 2015.

Existuje tajná dohoda medzi Merkel a vládou USA (migrantský pakt OSN, ktorý podpísala veľká časť členských štátov, sa zatiaľ len slabo realizuje), že spoločne rozbehnú „veľkú afgánsku utečeneckú vlnu“? Táto hypotéza nie je vôbec taká scestná, ako by sa to mohlo niekomu zdať. Američania umožnili ofenzívu Talibanu a už teraz je z 37 miliónov Afgáncov takmer 5 miliónov zbalených a doslova sediacich na kufroch a nasmerovaných do Európy.

Takto sa ponúka perverzným globalistom Západu skvelá príležitosť ešte viac islamskými utečencami zhomogenizovať pôvodné obyvateľstvo Európy a pretvoriť ju na Európu nenárodnú a nekresťanskú.

Mainstream – rádio, televízia, noviny - v Nemecku denno denne chrlí správy o Afganistane a o miliónoch Afgáncov, ktorých ak nezachránime a im nepomôžeme, tak im hrozí mučenie a vyvražďovanie Talibanom. Tak sa má senzibilizovať obyvateľstvo k „druhému dielu“ Willkommenskultur.

Počas narýchlo zvolanej tlačovej konferenciii Merkel už oznámila, že Nemecko vezme niekoľko tisíc afgánskych „spolupracovníkov“ aj s ich veľkorodinami.

To je ale len začiatok – či to bude aj začiatok nášho konca, ak príde k druhej utečeneckej kríze, to ukáže už blízka budúcnosť.

V nej zohrá veľkú rolu to, kto sa stane nemeckým kancelárom. Stale to môže byť jeden z troch: Laschet CDU, Scholz SPD, Annalena Baerbock Zelení.

Najhorší scenár pre EÚ bude, ak vyhrá Baerbock. Len pripomeniem, čo som už v inom článku písal, že Annalena chce vytvoriť Ministerstvo pre migráciu – čo by to znamenalo vzhľadom na Afganistan, to musí byť jasné každému.