Puč vľavoantifa-Demokratov proti prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi

05.06.2020 23:40

To čo proti prezidentovi Trumpovi  rozpútali vysoko deštruktívnym a nenávistne beštiálnym spôsobom politicky etablovaní Demokrati, to nemá v histórii USA obdobu. Spolu s mainstreamom – ich sluhom – Trumpa každodenne chcú demontovať, ponižovať a kriminalizovať ako obyčajného zločinca. Tým zároveň dosiaľ nebývalým spôsobom poškodzovali a znevažovali (a robia to ďalej) dôstojnosť úradu prezidenta USA.

Na to im je akýkoľvek prostriedok vhodný – ilegálne opatrenia, lži, nactiutŕhanie, urážky, ničím neopodstatnené obvinenia. Je to organizovaný puč proti Trumpovi a vyznačuje sa čoraz obskurnejšími a čoraz podlejšími metódami.

To všetko profesionálne a detailne opisuje vo svojej knižnej publikácii skvelý znalec politických pomerov v USA, Helmut Roewer, bývalý krajinský prezident Úradu pre ochranu ústavy v Nemecku. Má výborné kontakty k niekoľkým ľuďom z FBI i CIA.

Dôsledne v knihe analyzuje všetky osočujúce útoky na Trumpa a všetky pokusy o jeho zvrhnutie. Čo v tomto smere všetko vynáša na svetlo, to odporuje zásadne tomu, čo Demokrati a ich médiá, ako aj mainstream v EÚ, predkladajú ako „svätú“ pravdu.

Autor vo svojej knihe o.i. odhaľuje nasledovné fakty:

Čo je to, čo sa skutočne ukrýva za Clinton Foundation.

Prečo Trump musel za každých okolností prepustiť (vyhodiť) mnoho svojich poradcov a ministrov.

Ako zneužil Obama svoj prezidentský úrad na to, aby urobil všetko možné, len aby sa Trump nestal prezidentom.

Ako Demokrati organizujú biznis zaobstarávania skonštruovaných špinavostí, ktorými potom zasypávajú Trumpa a kŕmia s nimi svoje médiá.

Ako najvyššie kruhy vo vláde Obamu vymysleli historku ruského ovplyvnenia volieb v prospech Trumpa a ktorá by nikdy nebola uzrela svetlo sveta, ak by bola vyhrala Hillary.

Ako chcú Demokrati s pomocou George Sorosa prekaziť opätovné zvolenie Trumpa.

Objasňuje „záhadu“, prečo sa veľké možstvo E-Mailov Hillary Clinton objavilo aj na Laptope perverzného sexofila Anthony Weinera.

Demaskuje celú nepredstaviteľne brutálnu a podlú démonizáciu Trumpa Demokratmi a poukazuje na špinavú pracju mainstreamu, ktorý neprestajne buduje veľkú „svätožiaru“ nad Demokratmi.