Renomovaný mníchovský detský lekár o očkovaní: Deti sú použité ako pokusní králici

03.12.2021 23:19

Dr. Steffen Rabe je spoluzakladateľom lekárskeho združenia „Ärzte für individuelle Impfentscheidung“ – „Lekári za osobnú slobodu rozhodnutia pri očkovaní“ a má s témou korona a deti veľké skúsenosti ako praktizujúci lekár.

Pokladá pripustenie vakcíny BionTech pre deti od 5 rokov, ktoré vyhlásila EMA, za katastrofálne nezodpovedný signál. Pre Rabeho je jednoznačným faktom, že deti a mládež nepotrebujú žiadne očkovanie a okrem toho sú riziká s tým spojené podľa neho veľmi veľké.

Rabe má veľmi dobré znalosti o očkovaní a naviac aj veľmi dobre rozumie detskej psychológii, na rozdiel od politikov, ktorí vynášajú rozhodnutia o očkovaní detí a o korona opatreniach, ktoré musia deti dodržiavať.

Rabe sa k tejto problematike vyjadril nasledovne:

„Deti a školopovinná mládež boli od začiatku pandémie politikmi úplne svojvoľne a vedecky nezodpovedne absurdným spôsobom vo svojej slobode a vo svojich základných právach obmedzené a vo svojom normálnom detskom vývoji hrubo narušené.

Boli medzi prvými, ktorí sa museli podriadiť lockdownu – detské škôlky i školy boli zatvorené. A už čoskoro museli nosiť aj rúška. Čo je pre mňa ako detského lekára najväčší zločin, aký sme kedy v histórii  Nemeckej Spolkovej Republiky na deťoch spáchali.

Pretože deti vo svojom vývoji bezpodmienečne potrebujú videť tváre a ich pozorovať, len tak sa môžu vo svojom duševnom a emocionálnom vývoji správne orientovať.

Ako detský lekár si nechcem ani len predstaviť, čo sme tejto generácii mladých strašné urobili. Plody týchto vedecky úplne nepodložených a politicky svojvoľných opatrení budeme žať celé desaťročia. To tvrdia aj známi mozgoví experti, ako napr. prof. dr. Gerald Hüther z Göttingenu.

Ešte nikdy počas 22 mesiacov som v mojej veľkej lekárskej detskej ambulancii nemal dieťa, ktoré by bolo relevantne ochorelo na Covid. A to nie je vôbec žiadne prekvapenie, ale samozrejmosť! 

Ťažké ochorenie na Covid v detskom veku to je absolútna rarita.“

Ja už k týmto múdrym a jednoznačným výpovediam doktora Rabeho len dodám, že ak by sme deti prestali testovať, tak by sme u nich nemali žiadnu pandémiu.