Rusko požaduje od Nemecka vysvetlenie o tajne plánovanom útoku Bundeswehru na Krymský most

01.03.2024 22:58

Niektorí šialenci (inakšie ich ani nie je možné nazvať) v Európe - ako napríklad aj Macron - chcú zrejme podľa všetkého za každú cenu vojnu s Ruskom. Podľa toho, čo oznámila Maria Zacharova medzi nich musia patriť aj niekoľkí nemeckí generáli. A či o ich šialených plánoch vedel aj Scholz a Pistorius nie je známe.

 

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničia Maria Zacharova vyzvala na Telegrame nemeckú vládu, aby sa oficiálne vyjadrila k utajeným rozhovorom, ktoré prebiehali vo vnútri vedenia nemeckého spolkového letectva, a v rámci ktorých sa diskutovalo o plánoch na útok na Krymský most.

 

V zachytenom odpočutom rozhovore vedenia spolkového letectva, ktorý sa odohral koncom februára, nemeckí generáli otvorene priznali, že v prípade dodania rakiet Taurus Kyjevu by sa Nemecko aktívne a priamo zapojilo do vojny proti Rusku, pretože Ukrajinci by sotva dokázali sami úspešne naplánovať a potom aj efektívne realizovať útoky s raketami Taurus.

 

Vychádzali z toho, že by bezpodmienečne potrebovali pomoc západných expertov. Preto diskutovali o tom, ako nemeckú účasť utajiť.

 

Okrem iného sa otvorene diskutovalo o tom, že Briti už sú zapojení do vojny proti Rusku a nemeckí generáli navrhovali preto nechať Britov plánovať misie Taurus, aby sa tak mohla poprieť nemeckú účasť vo vojne.

V rozhovore sa hovorilo o útoku na Krymský most a na veľké ruské muničné sklady na Kryme.

 

Hovorkyňa ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharova na Telelegrame k tomu napísala:

 

„Požadujeme vysvetlenie od Nemecka. Oficiálny Berlín je povinný ho Moskve bezodkladne doručiť. Pokusy vyhnúť sa odpovediam na otázky budú považované za priznanie viny.“

 

Zvukové záznamy rozhovorov medzi vyššími dôstojníkmi nemeckého letectva o plánoch viesť vojenské operácie proti Rusku vrátane zničenia civilnej infraštruktúry sú potvrdené tu:

 

https://t.me/margaritasimonyan/13763