Saudská Arábia je väčším zločincom proti ľudskosti ako ISIS – ju ale nikto nebombarduje. Chráni ju USA; 1. časť

19.10.2015 20:59

Autokratická, takmer islamistická Saudská Arábia vraždí a mučí občanov podľa vlastnej svojvôle a či v mene neľudských, temným stredovekom páchnúcich zákonov šarie. Absolútne cynické opovrhovanie medzinárodne uznávanými ľudskými právami je v tomto štáte jeho najvyšším nepísaným zákonom.

Nedávno bol v Oriente odsúdený na smrť sťatím mladý chlapec a jeho mrtvola má byť ukrižovaná a vystavená na verejnosti. Ak by si niekto myslel, že ide o akt, ktorý sa odohráva v kalifáte ISIS, tak sa by sa veľmi mýlil. Tento strašný osud hrozí 16 ročnému saudskému chlapcovi v Rijáde. 

Tento odporne a neľudsky vládnucí štát prebohatých šejkov za vraždenie občanov nikto neodsudzuje ani nebombarduje. Kalifát ISIS ale áno. Prečo? Lebo nenapĺňa americké záujmy tak, ako to robia saudskí králi. Ich ochraňuje a z nich aj ťaží mocná Amerika. A Saudská Arábia svoje postavenie aj dokonale využíva a či brutálne zneužíva.

V susednom štáte Jemene sa  diktátori z Rijádu dopustili a aj dopúšťajú ťažkých vojnových zločinov. Ich letectvo bombarduje Jemen a cielene útočí aj na nevinných civilistov. 

Úplne bezdôvodne napadli zločineckým spôsobom susedný štát. Saudská Arábia to urobila preto, lebo podporuje zvrhnutého jemenského prezidenta.

O čo ide saudským agresorom? V princípe ide o ich vlastnú moc a o nadvládu v arabskom regióne. Silný jemenský kmeň Huthi, ktorý zvrhol prezidenta v Jemene, je priateľsky prepojený s Iránom, úhlavným nepriateľom a konkurentom rijádskych vládcov.

Tí istí saudskí vládnúci zločinci požadujú aj celosvetové rozširovanie radikálneho islamu.  

Čo to v praxi znamená, nemusím tu rozvádzať, lebo každý informovaný Európan vie, čo sa za tým skrýva. 

Je zahanbujúce a maximálne odsúdeniahodné, že napriek zločineckým aktivitám tohto najbohatšieho arabského štátu, ho pokladá Nemecko za blízkeho partnera. Tak sa zločinec stáva priateľom Nemecka a Nemecko sa tak stáva aj jeho spojencom. 

A „Mutter“ všetkých Európanov, Angela Merkelová, označila týchto vrahov a „ukameňovávateľov“ nevinných žien, dokonca ešte aj za stabilizačny faktor Orientu.  Ale ani jediným slovkom nekritizuje ani kancelárka a ani minister zahraničia, Frank-Walter Steinmeier, tento beštiálny režim za to, že je zodpovedný za skutočnosť, že státisícky sýrskych utečencov sa valia do EÚ, lebo  enormne podporuje peniazmi i zbraňami islamistické teroristické rebelské zoskupenia, ktoré majú poraziť Asada, spojenca Iránu, len a len v záujme Saudskej Arábie, pričom sú pôvodcami utrpenia a hrôzy miliónov Sýrčanov.

Pokračovanie nasleduje