Senzácia: Veľké víťazstvo štátom prenasledovaných: Súd nariadil zverejnenie tajných korona-protokolov Robert Koch Inštitútu (RKI)

27.03.2024 11:36

Zápisy z tajných stretnutí RKI znovu rozprúdili debaty o politike korona v Nemecku. Zápisy z nich nielen opakovane potvrdili výroky, za ktoré boli obyčajní občania označení štátom a mainstreamom za konšpiračných teoretikov, ale ukázalo sa aj to, že zvýšenie miery rizika bolo politicky plánované a určené.

 

Ale meno zodpovednej osoby bolo v protokoloch začiernené. Možno sa ale domnievať, že je to riaditeľ RKI a minister zdravotníctva Lauterbach.

 

Zdravotnícky hovorca poslaneckého klubu AfD Martin Sichert hovorí, že tu ide o „monumentálne kriminálny prípad“ a tvrdí, že nemeckí občania majú právo poznať meno dotyčného.

 

Faktom je, že nielen vlády štátov, ale aj súdy sa spoliehali na hodnotenia RKI. V tejto súvislosti je škandálom skutočnosť, že zo zápisnice vyplýva, že hodnotenie rizika sa pred prvým blokovaním zvýšilo prostredníctvom plánovaného „upscalingu“ na základe politického súhlasu (nariadenia).

 

„Koniec koncov, keď sa objavili nové vedecké poznatky, človek by musel okamžite konať!“, hovorí Sichert. Podľa jeho názoru má celé Nemecko právo vedieť, kto je zodpovedná osoba, ktorej meno bolo v zápisnici začiernené.

 

Opatrenia spolkovej vlády týkajúce sa koronavírusu od roku 2020 boli založené na hodnoteniach rizík od RKI.

 

Novinári z „Multipolar Magazine“ žiadali žalobou na súde zverejnenie zápisnice krízového tímu RKI. Po dlhom rozhodovaní prišlo k súdnemu nariadeniu vydania tajných dokumentov.

 

Dokumenty, ktoré sú teraz k dispozícii – z ktorých niektoré obsahujú začiernené pasáže – ukazujú, že opatrenia týkajúce sa korony neboli vôbec založené na vedeckých faktoch, ale boli politicky plánované.

 

Oznámil to hovorca pre zdravotnú politiku poslaneckého klubu AfD Martin Sichert:

 

„Spolkové vlády pod vedením Merkel a Scholza opísali v rokoch 2020 až 2022 milióny ľudí ako zblúdných konšpirárorov, pretože spochybňovali opatrenia týkajúce sa korony.

Zodpovední svojvoľne pozastavili občanom základné práva, nútili milióny ľudí do genetických experimentov, ničili detstvo nespočetných mladých ľudí a rozdeľovali spoločnosť. Vládu v tom podporili ich médiá – najmä ARD a ZDF. To všetko bolo založené na hodnotení rizika určeného RKI.“

 

Teraz je to presvedčivo dokázané, že hodnotenie rizika, ktoré robilo RKI bolo politicky plánované a stanovené – nebolo to vedecké hodnotenie.

 

V zápisnici sa doslovne uvádza napr. toto:

 

„Cez víkend bolo pripravené nové hodnotenie rizika. Tento týždeň sa zväčší hneď, ako sa k tomu vydá signál“ (výňatok zo 16. marca 2020).

 

Ale kto je zatemnená (a aj chorobne zatemnená v mozgu) osoba?

 

AfD v tejto veci už požiadalo spolkovú vládu, aby to bolo možné odhaliť.

 

Ako bude ale reagovať táto vláda, ktorá je sama súčasťou tohto brutálneho kriminálneho konania voči vlastnému národu, ktorý utrpel také zdravotné a finančné škody, ktoré sotva možno vyjadriť nejakými číslami?

 

 

Faktom je aj to, ze v priebehu rokov AfD (a aj renomovaný expert prof. Bhakdi) opakovane žiadala, aby sa politika korona prehodnotila, aby sa vyhodnotili existujúce reálne čísla a údaje o nadmernej úmrtnosti a vedľajších účinkoch očkovania a aby sa v Bundestagu vytvoril vyšetrovací výbor korona.

 

Ale všetky ostatné frakcie to zablokovali a AfD difamovali každým možným i nemožným spôsobom !!!

 

A v neposlednom rade aj všade ohlasované korona sympózium poslaneckého klubu AfD v novembri 2023 (písal som o ňom v obsiahlom článku) už jasne ukázalo, že zodpovedným v rokoch korony vôbec nešlo o zdravie občanov.

 

Záverom ešte táto dôležitá výzva AfD (ktorá je dehonestovaná a šikanovaná aj za to, že chce na Ukrajine mier a nie dodávky zbraní):

 

„Ešte raz vyzývame ostatné frakcie – najmä CDU/CSU – aby si prezreli zápisnicu krízového tímu RKI a spolupracovali s nami na zostavení výboru pre vyšetrovanie korona-aféry.

Verejnosť má právo vedieť, čo sa vtedy skutočne stalo."