Srbsko neche moslimov. Prezident Vučič žiada: Srbi rozmnožujte sa

03.09.2018 23:34

Srbská vláda ohlásila nástup novej populačnej stratégie. Za ňou stojí a vehementne ju chce presadzovať sám srbský prezident Alexandar Vučič.

Vučič je tvrdý a nekompromisný srbský patriot, ktorého Západ označuje za nacionalistu – podobne ako AfD za pravicových extrémistov.

Vučičovi je to ale jedno. Pre svoju imperatívnu požiadavku, aby sa Srbi intenzívne rozmnožovali, má svoje dobré argumenty. Srbský národ vymiera. Vučič to vie doložiť štatistikami. Z nich vychádza, že podľa súčasného stavu klesne počet Srbov za 40 rokov až o tri milióny, čo je veľmi dramatické.

A Vučič nechce v žiadnom prípade, aby Srbov „dopĺňali“ moslimskí migranti. História Srbov bola veľmi kruto a krvavo poznačená tureckými Osmanmi, ktorí Srbsko stáročia okupovali po ich porážke na Kosovom poli v roku 1389, keď ich západná Európa ľahostajne nechala napospas tureckým hordám.

Srbská vláda bude finančne veľmi nápomocná pri rozmnožovaní srbského národa. To vyhlásil prezident Vučič.

Za prvé dieťa dostane rodina jednorázove 800 eur. Za druhé dieťa mesačne 80 eur, za tretie dieťa 100 eur mesačne a za štvrté dieťa 150 eur mesačne.

Vučič je veľmi silná osobnosť a vonkoncom Srb telom i dušou. Užíva veľký rešpekt obyvateľstva a dá sa očakávať, že Srbi budú jeho príkaz a či naliehavé odporúčanie napĺňať.

Dokonca aj armáda má byť v tomto smere nápomocná.

Minister obrany Aleksandar Vulin veľmi rýchlo podporil svojho prezidenta a vyhlásil:

„Urobíme v armáde všetko pre to, aby sme napĺňali slová nášho prezidenta a nášho vrchného veliteľa a postaráme sa o to, aby príslušníci srbskej armády prispeli k tomu, aby sa rodilo viac detí a pomôžeme každej rodine, ktorá bude chcieť mať viac detí.“

Určite by nebolo od veci, keby sa aj prezident Kiška podobným spôsobom ako prezident Vučič prihovoril svojmu národu, aby nezabúdal na svoju budúcnosť a robil všetko  pre to, aby bol zabezpečený dostatočný rast slovenskej populácie a aby prípadné výpadky nemuseli byť nahradzované moslimskými migrantami.