Švédsko hlási: Vojna je v našich mestách a tak už nám stačí. Hoci sme najviac multi-kulti, musíme s tým skončiť

02.12.2015 22:02

Švédsko uzatvára svoje hranice – je tam príliš veľa moslimov, príliš veľa nepokojov a kvôli migrantom vládne vo viacerých mestách stav pripomínajúci občiansku vojnu, aj keď zatiaľ len v malom, ako mi včera telefonoval môj priateľ, švédsky redaktor. Táto veľká krajina bola dlho pokladaná za vzorový príklad vydarenej integrácie moslimov. Po Švédsku zatvárajú hranice už i ďalšie škandinávske krajiny. V meste, kde býva, chodia obe jeho deti, 6 a 7 ročné,  do školy v sprievode policajného doprovodu. Švédi sa už bránia proti „lavínam“ azylantov. 

Nemecko postupuje opačne. Kancelárka za nič na svete nechce súhlasiť s ohraničením počtu utečencov. Pritom mohla vidieť už roky na príklade Švédska kam to vedie, keď prijímalo nekontrolovane prúdy utečencov z kultúr, ktoré sú európskej kultúre veľmi vzdialené.

Na švédskych školách sa už roky nevyučuje žiadne náboženstvo. Mladí ľudia nepoznajú pozitívne posolstvá a hodnoty kresťanskej filozofie. Preto sa s nimi ani nemôžu identifikovať.

A kedže na tamojších školách nebola zavedená ako predmet ani náhrada v tomto smere, tak sa to teraz prejavuje ako ťažká osudová chyba. Niečo ako výuka humanistických hodnôt západnej filozofie a psychológie, a tak mladí  Švédi vyrastajú bez životného orientačného systému a preto sú mnohí z nich na ceste hľadania zmyslu a náplne života. Hľadajú hlbší zmysel života, lebo mnohých nenapĺňa spôsob, akým ho žijú. Pre mnohých je fádny a stereotypný. Moderná spoločnosť je nesmierne povrchná a okrem konzumu, cestovania a plytkej zábavy mladým Švédom nemá čo ponuknúť. Celkom chýba dimenzia ducha, hĺbavosti a kontemplácie. Tak vzniká obrovská diera – hlboké prazdno. Práve to je ale veľká príležitosť, ktorú sa vehementne snaží vyplniť islam a fanatický islamizmus.

Švédom dlho trvalo, kým si toto nebzpečie uvedomili. Len pred 100 rokmi nežil vo Švédsku ani jediný moslim. Trvalo 30 rokov, kým sa z nuly stalo číslo 30. Ešte v roku 1970 tam žilo len okolo 1000 mohamedánov. Potom to však exponenciálne explodovalo – v 1980 už 30 000.  Len o 10 rokov neskôr bol z toho už štvornásobok. V roku 2 000 tam bolo 325 000 a v roku 2 006 až 400 000 moslimov. Koľko ich tam žije dnes, v tom oficiálne čísla vlády úmyselne zavádzajú a tieto zdroje hovoria , že je to „len“ 500 000. 

Môj priateľ má informácie, že je to minimálne dvojnásobok. Švédsko má 9, 7 milión obyvateľov.

Ak tento trend islamizovania Švédska pretrvá, tak v roku  2040, bude väčšina jeho obyvateľov moslimská. Tamojší moslimovia sa z toho veľmi tešia. Už od roku 2006 predávajú T-Shirt, s nápisom – v roku 2030 prevezmeme Švédsko.

Prevažná väčšina Európanov si myslí, že vo Švédsku je všetko v poriadku a nie sú tam žiadne nepokoje. To je však obrovský omyl. Napríklad v Malmö, ktoré je tretím najväčším mestom krajiny, explodujú granáty tak často, ako v žiadnom inom meste v Európe. Strach a neistota obyvateľov rastie. Bezpečnosť na uliciach, tak príslovečná pre Švédsko, je len minulosťou a vo veľkej miere to platí pre dievčatá a ženy. Viac ako pätina obyvateľov mesta sú moslimovia.

Od začiatku roka bolo registrovaných 40 explózií. V meste sú medzičasom takéto explózie „normalitou“.

Cieľom týchto atentátov  sú parkoviská, podzemné parkoviská, prázdne budovy, zástavky, ulice, ……

Polícia klame – nehce ešte viac rozširovať strach medzi už aj tak vystrašenými občanmi – a tvrdí, že sleduje stopy ilegálnych obchodníkov so zbraňami.

Švédsko je známe tým, že už roky veľmi rafinovane maskuje problematiku, ktorú spôsobuje islam. V krajine je zakázané v istých prípadoch – a tie sa neúprosne množia – poukazovať na religióznu a etnickú identitu páchateľov. Zakázané sú dokonca aj štatistiky trestných činov, kde by sa tento fakt uvádzal. Lapidárn zdôvodnenie: Tak sa vytvárajú zbytočné a nebezpečné predsudky. Väčší cynizmius voči vlastnej kultúre si neviem predstaviť. A tak islamisti majú vo Švédsku skvelé možnosti pr realizáciu svojich plánov.