T-bunky a nie antitelieska sú hlavnou zbraňou imunitného systému. Korona už existovala pred 2019!

13.09.2021 23:03

Nie antitelieska sú rozhodujúce v boji imunitného systému proti korone, ako sa to veľmi často uvádza.  Takmer všetky štúdie skúmajúce imunitu organizmu po prekonaní korona infekcie (a všetky, ktoré robili prosystémoví virológovia) sa zameriavajú len na antitelieska.

Podľa prívržencov očkovania a predovšetkým podľa producentov antikorona vakcín ich množstvo rapídne klesá a preto je vakcínovanie nevyhnutné. Ale nesystémoví virológovia typu profesora Sucharita Bhakdiho vedia niečo iné.

Tí tvrdia, že pre tento dôvod nie je postihnutý organizmus  vôbec menej chránený. A to preto, lebo antitelieska nie sú najúdernejšou zbraňou imunitného systému v boji s koronou. Rozhodujúcim faktorom pre dlhodobú imunitu sú „pamäťové“ bunky,   v odbornom žargóne známe ako T-bunky.

Profesor Bhakdi označuje antitelieska len za slabých a neveľmi spoľahlivých obrancov voči nebezpečným votrelcom, ktorí vnikli do nášho organizmu. Tvoria takpovediac prvú obrannú líniu nášho tela v boji s infekčnými vírmi. Neraz sa celkom vytratia, keď nie sú už potrebné.

Dôležitú a skutočnú obranu proti vírom nám ale zabezpečujú skvelí a robustní obrancovia nášho tela – lymfocyty, medzi ktorými sa nachádzajú aj „pamäťové“ bunky.

Ako preukázala dôležitá rozsiahla  štúdia Science Immunology, tak tieto bunky boli ešte aj osem mesiacov po infikovaní sa koronou v plnom počte v organizme. „Pamäťové“ bunky si zapamätajú veľmi dobre kontakt s každým vírom a teda aj s Covidom a síce na veľmi dlhý čas.

V Nemecku bolo analyzovaných 185 vzoriek krvi z rokov 2007 – 2019 na to ako budú reagovať na Covid-19.

Viac ako dve tretiny z nich ukázali okamžitú reakciu. To znamená, že ľudia, ktorým patrili, už museli prísť do kontaktu s koronou – korona teda existovala už pred rokom 2019.

To sú nové fakty a či fakty, ktoré prívrženci očkovania jednoducho nezohľadnili, lebo oficiálne priznanie, že v zdravom organizme s nenarušeným imunitným systémom existuje dlhodobá imunita, to výrazne oslabuje argumenty pre očkovanie!