Tajomstvá kolínskej noci. Aj môj podpis.Odstúpiť: Primátorka, riaditeľ policajného zboru Kolína, minister vnútra NRW.

08.01.2016 12:53

Ďalší škandál! Po násilných sexuálnych a zlodejských orgiách utečencov v Kolíne a v ďalších nemeckých veľkomestách bola verejnosť zámerne klamaná a dôležité informácie boli zatajené (veľmi pravdepodobne na príkaz z najvyšších miest Nemecka). 

V Kolíne za to nesú zodpovednosť primatorka mesta Henriette Reker, ktorá sa len nedávno za veľmi "podivných" okolností stala primátorkou (mám k tomu svoje diskrétne informácie), riaditeľ policajného zboru Wolfgang Albers a minister vnútra NRW (sever. Porýnie-Vestf), Ralf Jäger, ktorí by sami - ak by mali česť a i rešpekt pred obeťami brutálneho násilia - mali okamžite odstúpiť. Zatiaľ však len klamú a sa vyhovárajú. Preto je nutná veľká podpisová akcia za ich odvolanie, resp. odstúpenie.

Ich prvé reakcie, ktoré oficiálne predniesli deň po násilnostiach, boli hanebne rozpačité a plne výhovoriek a prekrúcaní a zahmlievaní. Pozoroval som výraz ich tváre a tie jasne prezrádzali, že klamú. O.i. hovorili o tom, že s takým niečim sa vôbec nerátalo a že preto na mieste činu, na námestí pred hlavnou stanicou, bolo len málo policajtov a že nikto nečakal, že masa útočníkov (pričom nechceli priznať ani to, že to boli len utečenci, ale hovorili o násilníkoch a zlodejoch, medzi ktorými bola aj skupina utečencov - to bol absolutny výsmech obetí) bude taka veľká a taká agresívna. 

Hanba maximálna, takéto lži - veď to v Nemecku čvirikali už dávno aj vrabce na strechách, že medzi utečencami je veľa tých, ktori znásilňujú ženy, dopúšťajú sa krádeži a vlámani. A bolo veľa hlasov aj medzi jednoduchými ľuďmi už po dlhý čas, že sa obávajú skupín  a skupiniek utečencov, ktorí sa potulujú mestami a takmer vždy sú to mladí muži, z ktorých väčšina pôsobí divoko a nekultivovane a ktorí neustále vykrúcajú hlavy za mladými ženami a dievčatami, robia obscénne posunky a vykrikujú vulgárne narážky na ne. 

V takých hlavách, kde je šaria najvyšším zákonom a muž vládcom ženy, sú európske ženy len materiál z mäsa, ktorý môžu kedykoľvek použiť na uspokojovanie libida. Nemajú pred nimi absolútne nijaký rešpekt! 

Môj spolupracovník hovoril s takými typmi na ulici v Kolíne i Hamburgu osobne už dávnejšie. 

Mimochodom, to čo sa stalo na Silvestra v Kolíne, Hamburgu, Stuttgarte, Berlíne, Frankfurte a ďalších nemeckých veľkomestách bolo dokonale centrálne zorganizované istým utečeneckým inštrumentom (nazvem ho tajná rada utečencov v Nemecku) a prepuklo to približne v tom istom čase, súčasne, v uvedených mestách. 

Ak toto nemá nemecká tajná služba pod kontrolou a nevedela o tom, tak nestojí za nič a hocikto zvonku môže celé Nemecko "rozobrať na súčiastky". 

Jedna interná policajná správa, ktorá sa "nedopatrením" dostala médiám, protirečí výpovediam zmienených politikov o udalostiach dramatického Silvestra. V nej stojí jasne a doslova, že obrovská zberba severoafrických (najmä z Maroka a Alžírska - ktorí v Nemecku nemajú čo hľadať, niet na to dôvodu), brutálne agresívnych mužov odpaľovala rakety do každého, kto sa im priblížil a aj do príslušníkov polície a obťažovala a znásilňovala ženy a okradála ich. Dosiaľ má polícia viac ako 150 trestných oznámení od postihnutých žien a stále pribúdajú ďalšie.

Bol citovaný jeden nemenovaný policajt, že mali príkaz zhora pravdu zahmlievať a nemenovať z akého etnika pochádzajú tí, ktorých už policajne zadržali. Škandál nad škandál. Spočiatku polícia musela tvrdiť, že nemá žiadnych podozrivých páchateľov. Na tlačovej konferencii 5. 1. luhal policajný šéf Albers: "Nemáme nijaké informácie o možných páchateľoch." 

Úplne nevýrazná osobnosť, primátorka Reker, na tej istej tlačovke klamala:"Nič nepoukazuje na to, že tu ide u ľudí, ktorí bývajú v Kolíne, ako utečenci."

Iný nemenovaný policajt prezradil médiám ďalší zatajovaný fakt: "Medzi pachateľmi pred stanicou bola aj veľká časť Sýrčanov."

Prezradil aj to, že kontrolovaní muži sa im vysmievali do tváre a ich urážali, pričom hovorili:"Mne nemôžete urobiť nič, mňa pozvala A. Merkel, tá nás ochraňuje. Iní zas roztrhali svoje azylové povolenie na pobyt, aby policajti nemohli zistiť ich identitu a komentovali to výsmešne: "Zajtra dostanem nové."

Kancelárka Merkelová je absolútne neúnosná pre Nemecko i pre celú EÚ.

Včera večer počas správ v nemeckej televízii som bol hrdý na premiera R. Fica , keď v správach moderátorka prečítala: Slovenský premiér povedal, že vzhľadom na Kolín, SR  v žiadnom prípade nepríjme moslimov, utečencov a zabráni nárastu moslimskej komunity v SR. Som si istý, že za to mu aplaudovala veľká časťť Nemcov, ktorí to sledovali.