Takto je to aj inde, ale zamlčané: Minister štátu Victoria: Máme pandémiu očkovaných. Až 95 % korona pacientov je očkovaných

04.10.2021 23:11

Austrália sa nedávno dostala do pozornosti viacerých kritických európskych médií. A to kvôli  nespočetným brutálnym a krvavým zásahom polície na príkaz vlády voči masovým demonštráciám obyvateľstva vo všetkých austrálskych štátoch, ktoré protestuje proti tvrdým korona opatreniam a lockdownom.

Zároveň ale európske médiá píšu, že v austrálskom spolkovom štáte Victoria stúpajú korona infekcie aj napriek tomu, že lockdown tam trvá už viac ako dva mesiace.

Mainstream ale zamlčiava, že minulý týždeň sa konala v hlavnom meste Victorie tlačová konferencia na podnet tamojšieho ministra zdravotníctva, kde oznámil prítomným žurnalistom nepríjemnú pravdu. 

A veľmi nepríjemnú najmä pre austrálskeho premiéra, ktorý je zodpovedný nielen za preliatu krv demonštrantov, ale aj za tisícky zničených existencií a za  početné samovraždy ľudí, ktorí stratili všetko.

Minister zdravotníctva Martin Foley  vyhlásil, že v súčasnosti leži v jednej nemocnici hlavného mesta 375 ľudi s diagnózou Covid-19.

Z toho bolo 78 percent dva krát proti korone zaočkovaných a 17 percent raz. To znamená, že z počtu 375 infikovaných, bolo len 5 percent neočkovaných. To je jasný dôkaz, že očkovanie a nútenie všetkých k tomuto aktu je predovšetkým obrovský biznis farma koncernov a tých, ktori stoja za nimi.

Na celej veci je zaujímavé aj to, že  Austrálčania patria ku krajinám, kde ľudia extrémne odmietajú očkovanie – ani nie polovica je kompletne zaočkovaná. Vo Victorii, ktorá má 4,3 miliónov obyvateľov je to len 47,7 percent.

.