Tu je dôkaz: Merkel zradila a oklamala Nemcov a Seehofer tiež

30.08.2019 22:59

Dôkazom sú jej vlastné slová o „multikulti“ a migrácii spred deviatich rokov, ktoré viackrát neskôr zopakovala. Nemecko sa stalo za jej vlády v istých štruktúrach doslova bezmocné a bezprávne a národ je manipulovaný tak veľmi ako ešte nikdy predtým vo svojej povojnovej histórii.

Individuálne slobodné myslenie je neželané a podobne aj právo na vlastnú mienku. Prečo sa to v Nemecku všetko takmer bezvýhradne akceptuje?

Súvisi to s tým, že Nemci akoby mali už v génoch naprogramovanú – tak ako žiadny iný národ – doslova slepú poslušnosť voči autorite.

Bez toho by sa Hitler nikdy nebol mohol stať tým, čím sa stal:

Uctievaným a milovaným Führerom nemeckého národa.

A keď vládnúca autorita – v tomto prípade Merkel – ignoruje to, čo povedali iní kancelári pred ňou, lebo to protirečí jej migrantskej politike, tak sa jej to nikto neodváži pripomenúť.

Už v sedemdesiatych rokoch minulého storočia varovali Nemecko Willy Brandt a Helmut Schmidt  pred migráciou z cudzích kultúr a pred následnou explóziou ich vlastnej populácie v lone nemeckej kultúry.

Helmut Schmidt napísal vo svojom politickom odkaze pre Nemcov, ktorý vyšiel knižne pod názvom Ausser Dienst pred troma rokmi, o.i. aj nasledovnú vetu:

„Kto zvyšuje počet moslimov v Nemecku, ten akceptuje zvyšujúce sa ohrozenie vnútorného mieru v našej spoločnosti.“

Britská vláda zverejnila pred nedávnom tajný dokument o Helmutovi Kohlovi, z ktorého vyplýva že nemecký kancelár mal plán už v roku 1983 dostať z Nemecka preč polovicu Turkov. S peniazmi. Obával sa, že čoskoro Nemcom prerastú cez hlavu.

Toto všetko ale kancelárka ignorovala.

Na záver dôkaz, že Merkel zradila nielen Nemcov, ale aj svoje vlastné slová.

Vyriekla ich v októbri 2010 na celonemeckom dni JU – Junge Union:

„Multikulturalizmus strskotal – absolútne stroskotal.“

Jej minister vnútra Horst Seehofer v debate o integrácii sa pridal k svojej šéfke ešte drastickejšími slovami:

„My ako CDU-CSU sme za nemeckú Leitkultur a sme proti multikulturalizmu – ten je mŕtvy. Nemecko nie je krajinou pre migrantov.“

Hanba obom, lebo zradili a zapreli svoje vlastné slová a tým aj Nemecko!