Ukrajinský poslanec Andrij Derkač predložil dôkazy o korupcii Bidenovcov

17.11.2019 23:29

V Ukrajine prišlo v pondelok 11. novembra k prekvapujúcemu uverejneniu písomných materiálov, ktoré usvedčujú Bidenovcov z USA z korupcie, ktorej sa dopustili v Ukrajine.

Okrem toho boli predložené dôkazy, že Porošenkova vláda sa v roku 2016 usilovala ovplyvniť americké voľby v prospech Hillary Clinton. Podklady v oboch prípadoch uverejnil ukrajinský poslanec Andrij Derkač. V prípade korupcie Bidenovcov predložil Derkač aj výpisy z bankových účtov, ktoré sú dôkazom toho, že obdržali veľké obnosy korupčných peňazí.

Ukrajinský poslanec uviedol na tlačovej konferencii v Kyjeve, že bývalý viceprezident USA Joe Biden dostal od ukrajinskej firmy Burisma Group 900 000 dolárov za lobovanie. Bolo to počas vlády Porošenka. Derkač sa pri svojich výpovediach odvoláva na podklady ukrajinskej justície.

Faktom je, že Hunter Biden, syn Joe Bidena, bol 5 rokov v dozornej rade firmy Burisma a za to dostával mesačne údajne „len“ 50 000 dolárov (fakticky za nič). Faktom je aj to, že len dva mesiace po páde prezidenta Janukovyča ho otecko Joe  v spolupráci s Porošenkom dosadil na toto výnosné miesto. Okrem neho tam boli aj ďalší prominenti, spriaznení s Bidenom a Obamom: Bývalý poľský prezident Aleksander Kwasniewski, bankár Alan Apter a bývalý šéf protiteroristeckého oddelenia CIA Joseph Cofer Black.

Derkač oznámil, že z podkladov, ktoré má k dispozícii vyplýva aj to, že Burisma preukázala v priebehu niekoľkých rokov 16,5 miliónov dolárov na Kwasniewskeho, Aptera, Blacka a Huntera Bidena.

Ďalej ukrajinský poslanec povedal, že Biden uplatnil svoj vplyv na to, aby boli zastavené vyšetrovania proti bývalému ukrajinskému ministrovi a zakladateľovi Burisma Group Mykola Zločevskému. Ten mal podľa všetkého byť zodpovedným za „organizovanie“ korupčných miliónov pre Bidenovcov.

A už dávnejšie bolo známe aj to, že Joe Biden ako viceprezident počas jednej návštevy v Kyjeve hrozil ukrajinským predstaviteľom, že Ukrajine nebude vyplatený kredit jednej miliardy dolárov, ak nebude odstránený generálny prokurátor Viktor Šokin, ktorý začal s vyšetrovaním firmy Burisma.

Takže tzv. Ukrajina-aféra, je predovšetkým aférou Joe a Huntera Bidenovcov!