USA moderátor Carlson: Manipulovali pred našimi očami voľby a bolo im to dovolené

26.11.2020 23:16

Známy televízny moderátor Tucker Carlson obvinil Silicon Valley a mainstream média, že v prezidentských voľbách pomohli Demokratom neférovým spôsobom ich ovplyvniť.

Carlson povedal, že elektronické hlasovanie nemôže byť nikdy také bezpečné proti sfalšovaniu ako tradičné hlasovanie, a tí, ktorí to tvrdia, že to sú len tí istí, ktorí ubezpečujú, že telefóny nie sú odpočúvané.

Ale všetci dobre vedia, že je to lož – vyhlásil Carlson.

Carlson:

„Iné štáty nepoužívajú elektronický systém volieb, lebo dobre vedia, že u ľudí vyvoláva nedôveru a podozrenie ovplyvňovania a manipulácie  volieb. To sa stalo aj v našich prezidentských voľbách 2020, ako sa to teraz ukázalo.

Preto v najbližšom čase musíme presne zistiť, čo sa udialo počas týchto volieb, a to bez ohľadu na to, ako dlho bude prešetrovanie trvať a bez ohľadu na to, koľko to bude stáť – pravda musí vyjsť najavo.

Samozrejme, že elektronický systém volieb nebol jedinou možnosťou manipulácie volieb.

Prezidentské voľby neboli férové a žiadny čestný človek netvrdí opak.

Ich systém bol nastavený a zmanipulovaný proti jednemu kandidátovi a v prospech druhého kandidáta.

Biden a Harris sa zdráhali povedať, čo chcú robiť pre občanov, keď vyhrajú voľby.

Niečo také sa nestalo ešte nikdy v prezidentských voľbách v dejinách USA, ale médiá im to dovolili.

Reštriktívne opatrenia počas korona-krízy, ktoré presadili Demokrati, zničili malé podniky USA, ktoré boli „srdcom“ Republikánov, kým svojich podporovateľov Demokratov fantasticky obohatili. Len Jeff Bezos sa počas pandémie obohatil o viac ako 70 miliard dolárov.

Okrem toho využili Demokrati koronu aj na to, že zmenili systém volieb – extrémne zvýšili počet hlasovaní poštovou voľbou, lebo dobre vedeli, že z toho bude profitovať Biden.

A predovšetkým využili Demokrati obrovskú moc Big-Tech, aby vyhrali voľby. Google kontroluje fakticky všetky informácie, ktoré sú v anglickej reči, a tak kontroluje aj to, ako občania volia a je schopný všetko ovplyvniť a manipulovať. A to sa aj stalo.“

Ak takto hovorí o voľbách známy a vysokoobjektívny moderátor Carlson, tak možno povedať, že Demokrati zasadili demokracii v USA smrteľný úder a chcú ju zmeniť na diktatúru ľavice, globalizmu a svet na svet „bez národov“.

Joe Biden sa už vyjadril nasledovne: „Chceme viesť celý svet.“