V Nemecku číhajú utečenci všade! Mannheim, horor pri Rýne: Ženy brutálne prepadnuté

08.09.2019 22:08

V krajine kancelárky už niet nikde istoty pred utečencami. Sú všade a všade môžu niekoho nebezpečne ohroziť. Sú to ale najmä mladé ženy, ktoré sa neustále musia obávať pred prepadnutím utečencami.

Stalo sa tak teraz v piatok podvečer na parkovej promenáde pri Rýne v Mannheime. Poznám tie miesta veľmi dobre, lebo vždy, keď prídem pracovne do Mannheimu, tak si chodievam zabehať mojich obvyklých desať kilometrov do tamojšieho, domácimi veľmi obľúbeného rozľahlého lesoparku, ktorý Mannheimčania volajú Waldpark.

Deň predtým, ako sa stal brutálny prepad, som prišiel do Mannheimu a večer som išiel behať, spolu aj s mojím  36 ročným spolupracovníkom a zároveň aj dobrým priateľom. Bežali sme aj okolo miesta, kde sa o deň neskôr odohral násilný dramatický trestný čin.

Okolo 21. hodiny tam sedeli na lavičke na brehu Rýna dve mladé ženy, priateľky, pohrúžené do družného rozhovoru. Práve v tom čase nebolo v ich blízkosti  nikoho, kto by sa tade prechádzal, hoci išlo o veľmi vyhľadávané a ešte aj v tom čase občanmi navštevované miesto.

Odrazu sa pri nich vynorila skupina troch mužov, ktorých polícia neskôr opísala ako mužov dunkelhäutig – s tmavou kožou. To znamená v reči nemeckých policajtov, že boli Afričania.

Pravdepodobne vyčkávali v húštine (ktorá lemuje chodník okolo Rýna) na vhodnú chvíľu, kedy nebude v blízkosti žiadny človek, aby na nič netušiace ženy zaútočili.

Bez slova sa vrhli na mladé ženy, z ktorých jedna držala v ruke svoj nový drahý mobil. Jeden z pachateľov sa ho pokúsil 25 ročnej žene vytrhnúť.

Tá sa však bránila a pomáhala jej aj priateľka. Strhla sa nerovná bitka a trio Afričanov brutálne udieralo do žien. Jedna z nich padla po tvrdých úderoch na zem. Napriek tomu  bola ďalej bitá a kopaná.

S veľkou pravdepodobnosťou by útočníci boli obe ženy aj znásilnili, keby sa náhodou neboli blížili k miestu činu dvaja muži. Brutálni Afričania zutekali smerom do centra mesta a polícia po nich horúčkovite pátra, lebo predstavujú veľké nebezpečie najmä pre mladé ženy. Zatiaľ bezvýsledne.

V Mannheime žije veľký počet utečencov a migrantov a sexuálne obťažovanie žien z ich strany je bežnou záležitosťou.

Jedna z dvojice žien bola ťažko poranená a musela byť dopravená do kliniky.  Medzičasom informovala občanov o brutálnom čine aj mannheimská tlač a uviedla aj popis útočníkov.