Včera prišla správa NASA: V slnečnej sústave existujú pyramídy aj na iných planétach

25.06.2015 11:26

Toto vyhlásenie z NASA bolo, z "pochopiteľných" dôvodov, strohé a nezdôvodňujúce. Už sme tu mali všeličo záhadné, napríklad aj veľkú ľudskú tvár na Marse, tiež snímka NASA. Rozoberal som to už dávno v mojich publikáciách a v jednej z kníh som tvrdil, že pyramídy v Egypte neboli pôvodne hrobkami faraónov.

Na inom mieste som už dávnejšie písal o štvrtej, dnes už dávno neexistujúcej pyramíde v Gize. V inej mojej knihe, ktorú som vydal už pred mnohými rokmi v Južnej Amerike, som tvrdil, že pyramídy existujú aj na Mesiaci a na Marse a že súviseli, resp. "spolupracovali" ako časť kozmického technického zariadenia, s pyramídami v Gize, predovšetkým so spomenutou, štvrtou pyramídou.

Takže, čo nám to dnes NASA oznámila (tiež som už tu písal o Area 51, kde sa tiež vyhodnocujú všetky závažné a záhadné snímky NASA z našej slnečnej sústavy) ?

Každý deň robí Rover Curiosity na Marse pre NASA nové zábery zo svojho okolia, kade sa práve pohybuje. Takmer vždy sú na snímkach zobrazené len kamene, kamienky, balvany a piesok. Avšak to, čo od neho prišlo včera na Zem, bolo prekvapujúce a záhadné. Na jednej snímke možno vidieť jasne a jednoznačne PYRAMÍDU.

Objekt veľkosti niekoľko metrov sa svojou dokonalou pyramídovou formou ostro odlišuje od okolitých kameňov. Či je to, čo je na fotografii, vysoké skutočne len niekoľko metrov, to nie je isté, lebo hypoteticky môže isť aj len o vrchol pyramídy, pričom by jej zvyšok, ktorý môže mať aj niekoľko desiatok, prípadne i viac metrov, bol ukrytý pod povrchom planéty.

Samozrejme, že oficiálni experti sú názoru, že ide len o kameň, ktorý do tvaru pyramídy vyformoval vietor a pieskové búrky. Pre mňa je také lakonické a doslova nelogické "vysvetlenie" len úbohým zavádzaním verejnosti podľa motta: čo existovať nesmie, lebo to nezapadá do zaužívaného svetonázoru, tak to ani neexistuje. V našej slnečnej sústave totiž existuje veľa objektov, ktoré sa do tohoto svetonázoru nehodia.

Napríklad v ten istý deň urobila Curiosity ďalšiu záhadnú snímku, v tomto prípade z trpaslíčej planéty Ceres, ktorá sa nachádza medzi Marsom a Jupiterom a je na nej tiež pyramída. Táto je ale gigantická - jej výška dosahuje podľa predbežných údajov až päť kilometrov. K tomu zatiaľ takzvaní experti nevydali ešte žiadny komentár.