Von der Leyen nám sľubuje: Migrácia bude už vždy naša realita

19.09.2020 23:43

Zdá sa, že "naša" von der Leyen je nadšená prívrženkyňa pandémií – prečo? No tu je jedna z jej výpovedí, ktorá prezrádza, že má pre ne veľké sympatie:

„Pandémie nám dávajú veľkú šancu, aby sme našu budúcnosť lepšie vyformovali.“

To znamená, že podľa šéfky Európskej komisie by  sme neboli schopní bez pandémií mať dobrú budúcnosť.

Naozaj veľmi zaujímavá a veľavravná výpoveď!

Ursula von der Leyen, ako sama hovorí, pandémie  nás učia vidieť svet inými očami. A preto musíme vidieť aj migráciu inými očami. Von der Leyen je presvedčená, že teraz vďaka pandémii všetci v EÚ pochopíme, že migráciu musíme odteraz vidieť a chápať ako realitu, ktorá nás bude už trvalo sprevádzať.

Táto pani, ktorej pomohla kancelárka k jej „úteku na EÚ trón“ do Bruselu z Ministerstva obrany, kde zanechala veľký chaos a mnoho nezodpovedaných otázok ohľadne financií, teraz pomáha Merkel programovať pre nás "lepšiu budúcnosť". a to dokonca aj pomocou pandémií a prílivu ďalších migrantov.

Ursula von der Leyen:

„Ako som už naznačila v mojej reči k sitúácii v EÚ, tak v najbližších dňoch predloží Európska komisia nový európsky finančný migračný balík. Spočíva na našej ľudskosti a ľudskej dôstojnosti. Musíme spoločne zabezpečiť konštruktívne európske riešenie na základe solidarity s utečencami. Zodpovednosť za to musia niesť všetky vlády EÚ. Migrácia bude  pre nás téma teraz i v budúcnosti..........“

Čo to znamená, čo znamenajú v realite „vznešené“ slová šéfky Európskej komisie pre nás, ktorí sme pevne zakorenení v našej kresťanskej kultúre, nemusím podrobne rozoberať.

Preto len jedna veta: Znamená to trvalé prúdenie veľkých migračných tokov, takmer len islamských, do EÚ a síce do všetkých jej štátov.