Všetko neskoro! Vláda radšej bojovala proti AfD, ako proti islamu. Nemeckí žiaci zo strachu pred islamom konvertujú na moslimov! Už to vie aj Úrad na ochranu ústavy!

23.04.2024 17:24

Toto je azda najväčšia hanba tzv. demokracie Nemecka – jeho ďalšie zlyhanie a totálne zanedbanie jeho hlavnej ústavnej povinnosti – ochrany svojich občanov!

V priebehu rokov som v mnohých článkoch a publikáciách písal o tom a varoval, že už v dohľadnej dobe sa Nemecko stane štátom islamu. Naposledy v článku 5. marca:

Nemecko bude do 20 rokov islamský štát: Frankfurt je prvé mesto, ktoré inštaluje do ulíc moslimske religiózne osvetlenie ako prejav úcty k Ramadánu.   

 

Už ani verní ochrancovia a podporovatelia islamu – strana Zelených – nedokáže zastierať dramatickú realitu ohľadne islamu v Nemecku (to isté platí aj pre Francúzsko):

 

Dokonca teraz už aj štátni ochranári bijú na poplach! Vystrašení nemeckí žiaci konvertujú na islam, lebo nechcú už viac byť „cudzincami a či vyhostencami“ na nemeckých školách.

 

V Nemecku chcú právo šaría a násilní moslimovia v nemeckých školách robia veľký tlak na  kresťanské deti. 

Teraz dôstojník štátnej bezpečnosti oficiálne varuje:

 

Naši študenti chcú konvertovať na islam, aby už neboli outsidermi medzi moslimskými žiakmi.“

 

Na strednej škole v Bonne fundamentálni moslimovia šikanovali svojich kresťanských spolužiakov, aby presadzovali určité pravidlá obliekania na školskom dvore a na hodinách telesnej výchovy.

 

V meste Neuss niektorí študenti chceli pôsobiť ako „polícia šaría“, aby presadzovali islamské smernice o rodovej segregácii a pokrytia hlavy pre ženy - toto dokonca musela vyšetrovať aj Spolková bezpečnostná agentúra.

 

Štátni ochranári varujú pred násilnými rigoróznymi moslimskými deťmi v školách – toto je už nebezpečný radikálny islamizmus! A tu už je len krok k tomu: Nebudeš nás nasledovať – hrozí ti nôž!

 

Príslušník štátnej bezpečnosti teraz už dokonca v mainstreame varuje, že realita v školách sa zhoršuje (tá je už ale dávno maximálne zhoršená a nebezpečná):

 

„Čoraz viac rodičov nemeckých detí sa obracia na poradenské centrá, pretože kresťanské deti chcú konvertovať, aby už neboli v škole ohrozované. Rodičia týchto detí sú zufalí a bezradní – nevedia čo majú robiť a sami sa začínajú báť!“

 

Pokiaľ pred týmto nebezpečenstvom a pred rastúcim vplyvom radikálneho islamu neustále varovala AfD – tak predovšetkým Zelenými bola vyhlasovaná za islamofóbnu  rasistickú stranu, ktorá takýmito výpoveďami vraj len nebezpečne polarizuje spoločnosť a preto ju treba zakázať! 

 

Pritom nikto nepolarizuje nemeckú spoločnosť tak veľmi ako Zelení a nikto jej tak neškodí ako Zelení!