“Vševedúci prorok“ Bill Gates vie presne kedy sa skončí korona

26.08.2020 23:53

Bill Gates urobil minulý týždeň v rozhovore pre týždenník The  Economist prekvapujúcu a jednoznačnú precíznu výpoveď:

„Až keď vo svete zomrie niekoľko miliónov ľudí, tak sa pandémia infekčného ochorenia na Covid-19 skončí. Do konca roku 2021 pandémia zmizne zo sveta.“

Ešte prekvapujúcejšie a zarážajúcejšie je však to, čo Gates vyhlásil potom:

„Väčšina tých, ktorí počas pandémie zomrú, však nezomrú na Covid-19, ale zomrú kvôli zlyhaniu a preťaženiu zdravotných systémov a z dôvodov extrémneho oslabenia ekonomiky.

Toto je totálne protirečenie k dávnejším tvrdeniam Gatesa o Covide-19 a o jeho smrtiacich následkoch.

Gates buď zabudol na svoje predošlé tvrdenia alebo si neuvedomil, že tým čo povedal v týždenníku sa jednoducho chytil do klepca.

Pretože keď vypukla korona, tak hovoril neustále len o tom, že pandémia usmrtí mnoho miliónov ľudí v celom svete.

Nikdy pritom nespomenul ani slovom to, čo odrazu tvrdí teraz – že to bude oslabenie ekonomiky a zdravotných systémov (čo zavinil on a politici, ktorí zaviedli diktatúru korony), čo spôsobí oveľa viac mŕtvych ako pandémia. A k tomu pribudnú ešte aj státisícky depresívnych a psychicky narušených ľudí v dôsledku nezmyselne rigidných korona-opatrení.

V marci som napísal článok:

Korona: Ohňostroj šialenstva, paniky a drastických opatrení.

A tiež ešte v marci som napísal článok:

Koronaepidémia? Nie! Skutočná epidémia ešte len príde s ničivou silou.

V ňom som tvrdil to, čo Gates vyhlasuje až teraz.

V článku som o.i. uviedol:

„Nemecko redukuje verejný život na minimum. Hospodárske škody sú enormné a rastú ďalej. Skutočná epidémia ešte len príde. Preto sa nemusíme obávať koronavírusu, lebo ten väčšina z nás prežije, ale musíme sa obávať toho, čo potom príde. A to je masívna hopodárska recesia a tá nám prinesie problémy, o akých teraz ani len netušíme. Budú zničené nespočetné existencie, čo sa už teraz rysuje.“

 

Toto medzičasom tvrdí už čoraz viac virológov, ale aj ekonómov, ktorí nepodľahli pravidlám korona-diktatúry kancelárky a jej „služobníka“, ministra zdravotníctva Jensa Spahna.

Teraz konečne našli odvahu to verejne vyhlásiť.