Začiatok konca národných štátov sa zaháji v Nevade: Svet bude v moci TechKoncernov

11.02.2021 23:18

Demokrat Steve Sisolak, Guvernér Nevady, je režisérom neoficiálneho začiatku svetovej vlády TechKoncernov. Nevada chce lokálnu politickú a vládnu moc odovzdať TechKoncernom. Uskutoční sa to nasledovným spôsobom:

Koncerny budú v Nevade budovať nové mestá. V týchto mestách potom budú TechKoncerny, to znamená ich vlastníci, mať k dispozícii všetko, čo patrí k vládnutiu. To znamená políciu, súdnictvo, vojakov. Lokálna vláda bude mať vlastné zákonodarstvo, vytvorí aj vlastný daňový system a bude sa starať o všetko, ako to robia vlády národných štátov.

S Donaldom Trumpom ako prezidentom USA – odporcom globalizmu a zástancom nacionálnych štátov - by niečo také nebolo možné. Preto musel byť za každú cenu odvolený a nahradený Demokratom Joe Bidenom. Predsa sú to Demokrati, ktorí chcú koniec nacionálnych štátov.

Steve Sisolak už dal vypracovať aj návrh zákona, ktorý umožní výstavbu takých miest, kde budú vládnuť tí, ktorí ich postavia. Je viac ako isté, že Parlament Nevady nový zákon potvrdí. Ide o Zákon stanovujúci podmienky pre zavádzanie tzv. inovačných zón.

Periodikum Las Vegas Review Journal uviedol, že má k dispozícii návrh tohto zákona.

Samozrejme, že Demokrat Sisolak neprezradí verejnosti svoje pravé úmysly a oficiálne hlása, že nový zákon je potrebný preto, aby sa tak novým a efektívnejším spôsobom podporil ekonomický progres Nevady. Podľa neho starý systém už vraj nie je dosť flexibilný na to, aby v ňom mohli novodobé firmy a koncerny úspešne prosperovať.

Prvý projekt lokálneho „štátu“ patriaceho koncernu bude realizovať miliardár Jeffrey Berns, ktorý sa stane aj jeho vládcom. Už si odkúpil od Nevady aj 270 kvadrátnych kilometrov, ktoré budú jeho „štátom“. Veľké mesto tam vybuduje jeho vlastná firma Blockchains LLC. A Berns samozrejme má plnú podporu politikov v Nevade.

Budú nasledovať ďalšie podobné projekty a klasická Nevada, ako ju poznalo minulé storočie, prestane existovať.

To je začiatok konca nacionálnych štátov, lebo je jasné,  že tento projekt je naplánovaný nielen pre Nevadu.

A keďže Brusel a Berlín už netrpezlivo a túžobne čakali na „zvolenie“ Demokrata Bidena, tak možno očakávať, že projekt Demokrata  Sisolaka sa im veľmi „zapáči“.