„Zásluha“ Seehofera: Nemci musia prispieť finančne k islamizácii Nemecka

18.11.2019 22:25

Napriek jasným dôkazom – ktoré sa medzičasom objavujú už aj v mainstream-médiách – že väčšina nespočetných islamských organizácií v Nemecku podporuje fundamentalistický islam a či dokonca je jeho súčasťou, sa Seehofer rozhodol, že podporí islamské mešity a dá im 7 miliónov eur. Uviedol to dokonca už aj Die Welt.  

Pritom Horst Seehofer už dávno vie veľmi dobre aj to, že napríklad islamský DITIB v Nemecku je Trójskym koňom Erdogana, ktorý rozširuje vplyv a moc islamu v krajine. Minister vnútra Seehofer na dotazy odvážnych kritických nemeckých žurnalistov (ktorých je len málo), z akého dôvodu to robí, že predsa ide o peniaze občanov, odpvedal, že cieľom tohto daru je posilnenie spolupatričnosti kresťanov a moslimov.

Minister Seehofer sa buď stal senilný alebo je odrazu voči islamu devótne servilný.

Veď je to hanba a len plazenie sa v prachu pred „všemocným“ islamom.

Ešte v marci 2018 Seehofer vyhlásil, že mnohí moslimovia síce patria do Nemecka, avšak len ako občania, ale že islam v žiadnom prípade nepatrí k Nemecku.

Poldruha roka neskôr má Nemecko ale už iného, „vymeneného“ Horsta Seehofera.

A tomu by skvelý katolícky politik Franz Josef Strauss (nekorunovaný kráľ Bavorska), extrémny konzervatívec a kresťan až do špiku kostí, ktorého Seehofer voľakedy veľmi obdivoval, ak by dnes ešte žil, len opovržlivo napľul do tváre a okamžite by ho hnal z CSU.