Zatajované fakty o infekčných chorobách a očkovaniach

13.02.2015 12:18


Prečo niečo veríme a pokladáme to za pravdu? Pretože to verí aj veľa iných ľudí? Pretože to verí naša rodina, naši známi a priatelia? A tiež preto, lebo to veria aj osoby, ktoré pokladáme za hodnoverné a dôležité autority? A naviac aj preto, lebo masové média to tvrdia?

Ale čo, keď je všetko to, čo veríme o infekčných chorobách a očkovaniach len ilúziou a propagandou istých vplyvných kruhov, ktoré sú podobné  lživej propagande Bushovej vlády o tajných hrôzostrašných chemických zbraniach, dnes už mŕteho Sadama Husajina?

Nie je to tak dávno, keď boli smrtiace infekčné choroby "strašidlom" západného sveta. Dnes vieme, že vynález očkovania zvyšuje našu ochranu pred nimi a zabraňuje masovému umieraniu. Údajne je to tak - ale je to naozaj pravdou?

Dvaja americkí lekári a vedci (a nielen oni) tvrdia, že to pravdou nie je. Suzanne Humphriesová a Roman Bystriniak to analyzujú vo svojej knihe Ilúzia očkovania. Rozoberajú a opisujú skutočné príčiny infekčných ochorení a ich súvis so životnými podmienkami. Uvádzajú aj fakty a štatistiky z kníh, publikácií a lekárskych periodík, ktoré boli ignorované, len aby nenarúšali mýtus, že nás metódy očkovania navždy oslobodili od infekčných chorôb.

Mimochodom, farmaceutický priemysel robí s produkciou očkovacích sér obrovské zisky. Stači si pripomenúť koľko milárd vydali pred niekoľkými rokmi početné štáty na horúčkovité zakupovanie séra proti prasačej chrípke, ktorá bola ohlasovaná médiami ako hrôzostrašná záhuba ľudstva a ktorá napokon nebola nebezpečnejšia, ako ktorákoľvek iná chrípka. Nakoniec milióny ampuliek zakúpeného séra, boli nepotrebné a skončili v skladoch a na smetiskách.


Humpfriesova a Bystriniak v knihe konfrontujú čitateľa aj s názorom, že je veľmi pravdepodobné, že používané očkovacie látky vyrobili - ako vedľajší efekt - mnohohlavovú hydru nových chorôb, ktorým lekárska veda sotva rozumie a ktoré môžu mať pre budúce generácie ťažké následky.

Ich kniha je výsledkom dvadsaťročných štúdií a zbierania faktov, ktoré potvrdzujú ich tézu.